Microsoft Dynamics CRM 4.0 nu inclusief e-marketing campaign management

Door: Zoomio Nederland  22-08-2008
Trefwoorden: Software, Management, Marketing

Ben van der Laan, Managing Director Zoomio Nederland: “De combinatie van Microsoft CRM en de Zoomio Campaigner biedt de MS CRM-gebruiker een compleet ander ROI plaatje. In plaats van het terugverdienen van de investering middels optimalisatie van verkoopprocessen en centraliseren van data worden er vanaf dag 1 actief leads gegenereerd en daarmee omzet geboekt vanuit MS CRM.

Rabia Zahir, CRM-specialist bij Zoomio: “Het maken van een integratie is altijd een momentopname. Een CRM-systeem staat niet stil en kort na oplevering ontstaat vaak al de behoefte tot aanpassen. Met de Zoomio Connector Configuration Manager kan de integratie eenvoudig worden opgezet, beheerd en aangepast. Op dezelfde manier is deze integratie ook beschikbaar voor MS CRM 3.0. Hardcoded (maatwerk-) koppelingen behoren hiermee tot het verleden en wijzigingen zijn eenvoudig door te voeren”.

Over Zoomio
Zoomio is een internationaal softwarebedrijf, met haar hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken. Het bedrijf heeft het prijswinnende platform Zoomio Campaigner voor e-marketing ontwikkeld.

Met dit platform zijn klanten in staat marketingcampagnes te automatiseren en diverse communicatiekanalen te combineren, zoals telemarketing, e-mail, SMS, webpagina’s en direct mail. Doordat alle online acties in campagnes individueel trackable zijn, maakt de Zoomio Campaigner het mogelijk doelgerichter te segmenteren en individueel te communiceren. Daardoor kunnen bedrijven de impact van hun marketing- en communicatiestrategieën optimaliseren.

Zoomio is een Microsoft Gold Certified Partner en is vertegenwoordigd in Denemarken, Duitsland, Nederland, de V.S., Groot-Brittannië, Zweden en Rusland.

Neem voor meer informatie contact op met:
Ben van der Laan
Managing Director Zoomio Nederland
T: 020 497 0657
E: [email protected]
www.zoomio.nl

Trefwoorden: Campagnes, Campaign, Campaign Management, Connector, Crm, Customer, Customer Relation Management, Dynamics, Email, E-mail, Emarketing, E-marketing, Integratie, Management, Marketing, Marketingcampagnes, Microsoft, Online, Relation, Software