Sessie Effectieve e-mailmarketing voor Exact e-Synergy gebruikers

Sessie Effectieve e-mailmarketing voor Exact e-Synergy gebruikers van Zoomio Nederland

Door: Zoomio Nederland  16-04-2007
Trefwoorden: Marketing, E-commerce, Crm

Geachte heer, mevrouw,

Graag uw aandacht voor de volgende sessie. Wellicht kunt u deze opnemen in uw evenementenkalender.Effectieve e-mailmarketing voor Exact e-Synergy gebruikers
De kloof tussen marketingdatabase en crm-info wordt voor e-Synergy gebruikers definitief gedicht. Door een naadloze integratie tussen e-Synergy en Zoomio Campaigner kunnen geavanceerde digitale campagnes worden afgevuurd met listmanagement in e-Synergy. Campagneresultaten worden ook automatisch teruggeschoten in e-Synergy voor vervolgacties en profielopbouw.

Kosten: gratis, sterker nog…. De koffie staat voor u klaar!
Aanmeldingen: www.nobel.nl - evenementenNobel is een van de grootste Exact Software e-Synergy partners met een grote staat van dienst in verticale oplossingen voor o.a. zakelijke dienstverlening, distributie en service management. De ontwikkeling van een indrukwekkende reeks add-ons draagt zeker bij aan het succes.
www.nobel.nl


Zoomio Nederland is de Benelux vestiging van Zoomio A/S; een internationale speler op de markt van multichannelmarketing execution tools. Met vestigingen in Denemarken, Duitsland, Nederland, US en Australie worden ruim 350 klanten ondersteund met het platform Zoomio Campaigner. Krachtige marketingcampagnes kunnen individuele prospects bereiken met een combinatie van e-mail, webforms, telemarketing, sms en direct marketing.
www.zoomio.nlMeer informatie:
Zoomio Nederland
Ben van der Laan

Phone: +31 20 4970657
Mobile: +31 6237 00897
Fax: +31 20 788 33 29
e-mail: [email protected]
www.zoomio.nl
Zoomio is een Microsoft Certified ISV gespecialiseerd in Multichannel Marketing Execution Solutions

Trefwoorden: Crm, E-commerce, E-marketing, E-synergy, Exact, Marketing, Multichannel Marketing, Mymarketingmachine, Sessie,