Ton Fernandes Business Development Manager bij Zoomio Nederland BV

Ton Fernandes Business Development Manager bij Zoomio Nederland BV van Zoomio Nederland

Door: Zoomio Nederland  19-06-2008
Trefwoorden: Marketing, Email, Mail

Ben van der Laan, Managing Director Zoomio Nederland BV is blij met de komst van Ton Fernandes: “Het aanstellen van Ton Fernandes als Business Development Manager past in de strategie en ambitie van Zoomio om haar verkoopactiviteiten in Nederland en België de komen jaren flink uit te breiden. Ton heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van Multichannel Marketing Management en kent de markt uitstekend.”

Ton Fernandes:” De ambities van Zoomio en de mogelijkheden van het ZOOMIO CAMPAIGNER platform hebben mij doen besluiten voor Zoomio te kiezen. Zowel op gebied van verkoopactiviteiten als Product Development maakt Zoomio een enorme ontwikkeling door. Deel uitmaken van een organisatie die op deze fronten continu aan het groeien is biedt mij de uitdaging die ik graag aan ga.”

Over Zoomio
Zoomio is een international softwarebedrijf, met haar hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken.
Het bedrijf heeft het prijswinnende platform Zoomio Campaigner voor e-marketing ontwikkeld. Met dit platform zijn klanten in staat marketingcampagnes te automatiseren en diverse communicatiekanalen te combineren, zoals telemarketing, e-mail, SMS, webpagina’s en direct mail. De Zoomio Campaigner maakt het mogelijk doelgerichter te communiceren en te segmenteren, waardoor bedrijven de impact van hun marketing- en communicatiestrategieën kunnen optimaliseren.

Zoomio is een Microsoft Gold Certified Partner en is vertegenwoordigd in Denemarken, Duitsland, Nederland, de V.S., Groot-Brittannië, Zweden en Rusland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Zoomio Nederland BV
Ben van der Laan
Telefoon: +31 (0)20 497 06 57
E-mail: ben@zoomio.nl

Trefwoorden: Business, Campaigner, Development, Direct, Email, Fernandes, Mail, Marketing, Multichannel, Nieuwsbrieven, Telemarketing, Zoomio,