Zoomio enthousiast ontvangen op jaarlijkse e-Synergy Xperience van Nobel

Zoomio enthousiast ontvangen op jaarlijkse e-Synergy Xperience van Nobel van Zoomio Nederland

Door: Zoomio Nederland  02-10-2007
Trefwoorden: Marketing, E-mail, Email


Zoomio enthousiast ontvangen op jaarlijkse e-Synergy Xperience van Nobel
Veel belangstelling voor integratie e-mailmarketing en Customer Relation Management


Congrescentrum De Reehorst in Ede stond woensdag 26/9 jl. in het teken van Exact e-Synergy met het Nobel e-Synergy Xperience event. Ruim 400 bezoekers werden geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden met dit Exact platform.

Een nieuwe mogelijkheid voor e-Synergy gebruikers is om digital direct marketing naadloos te integreren. Dit opende de ogen van veel aanwezigen.
E-mailmarketing is een effectieve marketingtool maar de contactdata in het backoffice zijn hiervoor essentieel. Ook het combineren van e-mail met andere marketingtools en het terugkoppelen van resultaten naar e-Synergy voor een goede sales follow-up zijn belangrijk voor succes.

Ben van der Laan, directeur Zoomio Nederland:
“‘Het was erg leuk om te ervaren hoe zo’n verscheidenheid aan bedrijven en organisaties allemaal vanuit hun eigen invalshoek onze suggesties en kennis vertalen. Velen gaven aan op hun eigen niveau zeer interessante toepassingsmogelijkheden te zien, al of niet geïntegreerd met e-Synergy”


Enkele voordelen van integratie tussen CRM (bv: e-Synergy of Microsoft CRM) en marketing:
Effectieve segmentatie van doelgroepen vanuit CRM als basis voor marketingcampagnes;
- Automatisch terugsluizen van campagnedata naar CRM. Dit is essentieel voor en snelle follow-up van marketingcampagnereacties en een maximaal verkoopsucces.Over Zoomio
Zoomio Nederland is de Beneluxvestiging van Zoomio A/S; een internationale speler op de markt van multichannelmarketing execution. Met vestigingen in Denemarken, Duitsland, Nederland, US en Australië worden ruim 350 klanten ondersteund met het platform Zoomio Campaigner. Krachtige marketingcampagnes kunnen individuele prospects bereiken met een combinatie van e-mail, webforms, telemarketing, sms en direct marketing.
Het Zoomio platform kent een open structuur en biedt standaard integraties naar Exact e-Synergy, MScrm, MS Dynamics NAV, Superoffice en MS Dynamics AX.

Voor meer informatie www.zoomio.nl.


Zoomio Nederland
Marlies Booijink

Phone: +31 20 4970657
Fax: +31 20 788 33 29
e-mail: [email protected]
www.zoomio.nl
Zoomio is een Microsoft Certified ISV gespecialiseerd in Multichannel Marketing Execution Solutions

Trefwoorden: Crm, Customer Relation Management, Direct, Dynamics, Email, E-mail, E-mail Marketing, Emailmarketing, E-marketing, Esynergy, E-synergy, Integreren, Marketing, Marketingcampagne, Marketingcampagnes, Marketingtool, Marketingtools, Microsoft, Multichannel, Sales, Sms, Superoffice, Telemarketing, Webforms, Zoomio,