Zoomio wint voor 3e keer op rij CeBIT “Innovationspreis”

Zoomio wint voor 3e keer op rij CeBIT “Innovationspreis” van Zoomio Nederland

Door: Zoomio Nederland  28-03-2008
Trefwoorden: Communicatie, Marketing, Email

Ook in 2008 is Zoomio op het prestigieuze IT Evenement CeBIT 2008 onderscheiden. Dit jaar viel de Zoomio Campaigner in de prijzen in de categorie “Online Marketing” voor de intuïtieve en eenvoudige interface van de Easy Campaigner. Hiermee kunnen klanten op een eenvoudige manier complexe marketingcampagnes opzetten en uitvoeren.

In 2006 won het bedrijf de Innovationspreis in de categorie “Marketing en Communicatie” en in 2007 in de categorie “CRM” met de marketing connector voor Microsoft Dynamics CRM.

Directeur Ben van der Laan:
“Wij zijn natuurlijk ook dit jaar erg trots dat Zoomio van 1.600 deelnemers deze prijs heeft gewonnen. De derde prijs op rij toont aan dat Zoomio continu werkt aan innovaties. Het feit dat we deze belangrijke prijzen hebben gewonnen in verschillende categorieën onderstreept de brede inzetbaarheid van de Zoomio Campaigner.”

Over Zoomio:
Zoomio is een international softwarebedrijf, met haar hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken.
Het bedrijf heeft het prijswinnende platform Zoomio Campaigner voor e-marketing ontwikkeld. Met dit platform zijn klanten in staat marketingcampagnes te automatiseren en diverse communicatiekanalen te combineren, zoals telemarketing, e-mail, SMS, webpagina’s en direct mail. De Zoomio Campaigner maakt het mogelijk doelgerichter te communiceren en te segmenteren, waardoor bedrijven de impact van hun marketing- en communicatiestrategieën kunnen optimaliseren.

Zoomio is een Microsoft Certified Partner en is vertegenwoordigd in Denemarken, Duitsland, Nederland, de V.S., Groot-Brittannië, Zweden en Rusland.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Zoomio Nederland BV
Ben van der Laan
Telefoon: +31 (0)20 497 06 57
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Campaigner, Cebit, Communicatie, Email, E-marketing, Marketing, Online, Zoomio,