Noord-holland

Afdrukken

Is Noord-holland incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Houtplein 33 , 2012 DE Haarlem,

E-mail

Over Noord-holland

Crailo ligt in ’t hart van het Gooi, tussen Bussum, Hilversum en Laren in. Het voormalige defensieterrein ligt midden in het groen, heide en bos en is circa 40 hectare groot. Het omvat onder andere de karakteristieke Palmkazerne. Crailo is goed bereikbaar via de nabijgelegen A1. De provincie is eigenaar van Crailo. In overleg met de gemeenten Bussum, Laren, Hilversum en het Goois Natuurreservaat heeft de provincie een Ruimtelijk Kader opgesteld met het gewenste ontwikkelingsbeeld voor het terrein: ruimte voor wonen, werken en natuur. De provincie wil de bestemmingen voor Crailo in 2015 vastleggen in overleg met de gemeenten en het Goois Natuurreservaat. Daarna wil de provincie het terrein verkopen

Is Noord-holland in Houtplein 33, Haarlem 2012 DE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3727127]