November Music

Afdrukken

Is November Music incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over November Music

November Music gaat dwars door genres heen met muziek van nu door de makers van nu. Het festival laat de laatste muzikale ontwikkelingen zien waarbij makers en componisten putten uit hedendaags gecomponeerde muziek, jazz, new world music, muziektheater, visual music, electronics & soundscapes en geluidsinstallaties. November Music werd opgericht in 1993 en vindt plaats op tal van locaties in ’s-Hertogenbosch. In de loop der jaren groeide het festival uit tot het belangrijkste internationale festival voor actuele muziek in Nederland. De Verkadefabriek vormt het festivalhart van November Music. Internationale samenwerking November Music heeft nauwe banden met belangrijke festivals in diverse landen en maakt in dit kader deel uit van het NICAF (Network of International Curators and Festivals) waarin zo’n dertien Europese festivals samenwerken. Tijdens het festival worden bijzondere samenwerkingsprojecten tussen Nederlandse en internationaal gerenommeerde makers en musici gepresenteerd. Overige activiteiten Naast het jaarlijkse festival organiseert November Music concerten op diverse podia en festivals waaronder het Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam en Theaterfestival Boulevard ‘s-Hertogenbosch en een aantal musea waaronder Museum De Pont in Tilburg en SM’s in ‘s-Hertogenbosch.  

Is November Music uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3730505]