LEARNING LANE 2006 bruist!

LEARNING LANE 2006 bruist! van Nvo2

Door: Nvo2  27-07-2006
Trefwoorden: Workshops, Evenement, Organisatie Advies

LEARNING LANE 2006 bruist!
Het festival voor professionals die mensen en organisaties helpen ontwikkelen.
Landgoed de Horst in Driebergen zal wederom het toneel zijn voor een inhoudelijke en inspirerende tweedaagse, dit jaar op 31 augustus en 1 september 2006. Learning Lane is een vernieuwend evenement waar professionals collega’s treffen en zich laten inspireren door workshops, ontmoetingen en creatieve vondsten. Kortom: Leren, ontmoeten en verbinden in een sfeervolle omgeving
.

Wat is er te doen?
Diverse workshops afgewisseld met ontspannende, creatieve, muzikale en zintuigprikkelende activiteiten rond de Learning Lane op het Landgoed. Denk hierbij aan workshops rond organisaties & metaforen, ontmoeten & verbinden, ondernemen in de kenniseconomie, diversiteit, innovatieve methoden en technieken, verbinding met de natuur, denken over organisatie-ontwikkeling, spiritualiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tijdens beide dagen zijn er ook doorlopend try-outs in het Laboratorium. Dé plek om kennis te maken met (ver)nieuwe(nde) concepten en bruisende ideeën! Op donderdagavond vindt er een spetterend avondprogramma plaats: samen eten, dansen, ontmoeten, loungen en nog veel meer!

Wie komen er?
Tijdens Learning Lane leveren meer dan 70 workshopleiders een bijdrage, we noemen er een aantal: Judith Reinsma verzorgt workshops over Zakelijk Flirten, adviserende grootmeesters als Adriaan Bekman, Léon de Caluwé, Piet Grinwis, Joep Choy en Hans Strikwerda wisselen ervaringen uit, Willem Beekman vertelt over Beroepseer en Meesterschap, Emiel Voest verzorgt op 31 augustus doorlopend paardenclinics en Bert van Hees levert een bijdrage in het thema Spiritualiteit. Daarnaast ook bijdragen van o.a. the Hunger Project, Outing Holland, Claire Begheyn, Martijn Aslander, Lieve Callewaert, Rahim Biglari en nog veel meer!

Voor wie?
Organisatieadviseurs, coaches, trainers, HRD-professionals; iedereen die mensen, groepen en organisaties helpt met leren en ontwikkelen, treft elkaar.

Initiatiefnemers
William Strobbe is Director Professional Development Center bij de Baak. In deze functie is hij eindverantwoordelijk voor alle personal development programma’s. De Baak heeft vestigingen in Noordwijk en in Driebergen, op Landgoed de Horst.
Carla Wijers is directeur van NVO2. Een belangrijk onderdeel van haar functie is het aangaan van samenwerkingsverbanden met andere organisaties in het HRD-werkveld, nationaal en internationaal. Het NVO2-kantoor is sinds 2004 gevestigd op Landgoed de Horst in Driebergen.
Léon van der Meij is organisatieadviseur bij M’ij Organisatieadvies. Hij participeert in dit initiatief als lid van de Ooa, de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs. Landgoed de Horst is voor Ooa-leden een vertrouwde locatie voor bijeenkomsten en trainingen.

Meer informatie en aanvragen voor perskaarten:
Karen van der Horst
Marketing & Communicatie Learning Lane.
T: 0343-556720 / F: 0343-556721
E: [email protected]

Trefwoorden: Adviseren, Diversiteit, Evenement, Festival, Leiderschap, Opleiden, Organisatie Advies, Spiritualiteit, Trainen, Workshops, Zomerfestival