Uitreiking 2e NVO2 HRD-scriptieonderscheiding

Uitreiking 2e NVO2 HRD-scriptieonderscheiding van Nvo2

Door: Nvo2  04-12-2006
Trefwoorden: Kwaliteit, Ontwikkelen, Talent

Deze onderscheiding heeft tot doel beginnende vakgenoten op het terrein van Human Resource Development te stimuleren hun inzet en energie te wijden aan de ontwikkeling en de verdieping van het vakgebied, alsook om opmerkelijke prestaties aan een bredere doelgroep bekend te maken.

De jury, onder voorzitterschap van prof. dr. Léon de Caluwé, Hoogleraar Advieskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam, is zodanig samengesteld dat een zo breed mogelijke afspiegeling van diverse werkvelden, bedrijfstakken en overheid gewaarborgd is. In 2005 is de eerste NVO2 HRD-scriptieonderscheiding uitgereikt aan Margreet Frieling voor haar scriptie Sociocratie als lerende organisatie. De jury heeft dit jaar de volgende kandidaten genomineerd:

• Evelien de Haas, De nieuwe rollen van de HRD’er. Een onderzoek naar de invloed van leernetwerken op de nieuwe rollen van de HRD’er
• Pepijn Pillen, Connecting Interests. ‘An Approach to Organizational Change’
• Judith Wagter, Lerende Musici. Onderzoek naar de haalbaarheid van een model voor het leren van professionals op de werkplek, onderzocht voor de ontwikkeling van niet-muzikale vaardigheden van orkestmusici

De Nederlandse Spoorwegen is hoofdsponsor van de NVO2 HRD-scriptieonderscheiding. NS en NVO2 vinden elkaar op de missie van NVO2: het duurzaam ontwikkelen van talenten in de context van organisaties. Pamela Boumeester, Directievoorzitter NS Stations, zal samen met Robert van Noort, voorzitter NVO2, de opening van het middagprogramma verzorgen.

Voor nadere informatie over de uitreiking van NVO2 HRD-scriptieonderscheiding kunt u contact opnemen met:

NVO2
Mw. dr. C.J.L. Wijers
Directeur

Bezoekadres De Horst 7
Postbus 88
3970 AB DRIEBERGEN
T: 0343-556720
F: 0343-556721
E: [email protected]
I: www.nvo2.nl

 

Trefwoorden: Hrd, Kwaliteit, Ns, Nvo2, Onderscheiding, Ontwikkelen, Scriptie, Talent,