Octane Magazine

Afdrukken

Is Octane Magazine incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Octane Magazine

Ton Roks is in 1985 in de autojournalistiek begonnen bij het blad Autovisie, waarvan hij 18 jaar hoofdredacteur was. In november 2012 vervulde hij een lang gekoesterde wens, hij begon een eigen autoblad: Octane, met een hoofdrol voor de klassieke auto – en een gezonde belangstelling voor interessante nieuwe auto’s. Octane Magazine is een uitgave van Motoring Events BV. Het magazine brengt reportages over boeiende klassiekers en sportieve nieuwe auto's, historische trips met markante automobielen, interviews met verzamelaars, ontwerpers en coureurs, columns van Jay Leno, prof. Matthijs van Dijk en Michiel Campagne en marktanalyses van specialisten van over de gehele wereld. Octane verschijnt zes maal per jaar en kost € 7,95 per nummer. Liever geen nummers missen? Neem dan een abonnement of verras iemand anders vrijblijvend met een cadeau-abonnement op Octane

Is Octane Magazine uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3688800]