Oefentherapie Cesar D Hardon

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Drakensteyn 83 , 7608 TW Almelo, Overste

E-mail

Over Oefentherapie Cesar D Hardon

Daan Hardon (Cesar)
- Sport- en bewegingsgerelateerde klachten
- Rugklachten
- SI klachten m.n. sport gerelateerd (o.a. golfklachten)
- Schouder/nek klachten

Wat is oefentherapie?
Van jongs af aan heeft iedereen zijn of haar eigen manier van bewegen aangeleerd. Het lichaam heeft echter zijn beperkingen, dus niet iedere manier is geschikt. Door verkeerd gebruik van het lichaam kunnen (pijn)klachten ontstaan. Vaak ontstaat er een vicieuze cirkel doordat mensen bij pijn een houding proberen te vinden, waarbij deze pijn het minst gevoeld wordt. Meestal wordt dan een houding aangenomen die de pijnklacht in stand houdt.

In zulke gevallen is de oefentherapeut er voor u om u weer de juiste manier van bewegen aan te leren. De oefentherapeut maakt mensen bewust van hun bewegingsgewoonten. Hoe staat of zit u bijvoorbeeld op uw werk? Welke sporten beoefent u? Bent u na uw werk nog heel actief? Het meest belangrijke onderdeel bij oefentherapie bent uzelf, de patiënt. U geeft aan welke klachten u heeft en samen met de oefentherapeut bekijkt u vervolgens hoe u, binnen uw mogelijkheden, het probleem op kunt lossen. De oefentherapeut begeleidt u in de oefeningen, die u na het oefenen op de praktijk, direct thuis, tijdens het sporten of op het werk toe kunt passen.

Door deze nieuwe manier van bewegen in het dagelijks leven, vermindert de belasting op uw lichaam en zullen uw klachten verminderen of geheel verdwijnen.

Wat doet een oefentherapeut?
Na de kennismaking zal de oefentherapeut van u willen horen welke klachten u heeft. Vervolgens doet de oefentherapeut een lichamelijk onderzoek om te zien wat uw problemen zijn en welke mogelijkheden en beperkingen u hebt. Aan de hand van de diagnose van uw huisarts of specialist en de eigen diagnose van de oefentherapeut zal samen met u een behandelplan worden opgesteld. Uiteindelijk doel is om de klachten te doen verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Oefentherapie Cesar D Hardon in Drakensteyn 83, Almelo Overste 7608 TW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Almelo Overste beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almelo Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825095]