Oldroses

Afdrukken

Is Oldroses incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Oldroses

Welkom in mijn webwinkeltje met brocant ANTIEK serviesPrachtig servies met de sfeer van vroeger met een romantische brocante uitstraling.Leuk om een hoekje mee in te richten of om een prachtige tafel mee te dekken.Denk ook eens aan een High Tea of om als kado te geven!!Bent u nog op zoek zijn naar een onderdeel van uw eigen servies, dan mag umij altijd mailen, vaak heb ik het staan en anders ga ik voor u op zoek!Alle items worden zo zorgvuldig mogelijk beschreven.Echter het is oud/antiek servies!Kijk maar even rond!!U bent ook van harte welkom in mijn winkel aan huis waar een ruime sortering van de diverse serviezen en andere items te bekijken zijn.Veel plezier. AstridOld RosesZaandam / Noord-Hollandtel. 075-684 54 79 / 06-11 06 54 34 Alles wordt zorgvuldig verpakt in bubbeltjesplastic en in ruime dozen.Retour zenden is niet mogelijk.Verzenden dagelijks met PostNL pakket tot 10 kg. 6,95 euro of verzekerd 8,60 euro.Of met DHL pakket tot 10 kg. 5,75 thuisbezorgd of 5,00 euro ophet dichtsbijzijnde DHL servicepoint, verzekerd 1,50 euro extra. (even in de omschrijving vermeldendan wordt de factuur achteraf aangepast)Kiala (selecteerd 2e Nederland verzendkosten) 3.95 euro, verzekerd tot 100 euro 3 euro extratot 200 euro 4.00 euro extra, pakket tot 15 kg.Belgie verzendkosten met Kiala pakket tot 15 kg. 7.95 euroDuitsland verzendkosten met DHL tot 10 kg. 12.50 euro

Is Oldroses uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3725676]