Olea Hof Uitvaartzorg

Afdrukken

Is Olea Hof Uitvaartzorg incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: IJsselmeerstraat 63a , 1784 MB Den Helder,

E-mail

Over Olea Hof Uitvaartzorg

U heeft te maken met een overlijden, wat nu? (Huis)arts inlichten Na het overlijden moet altijd de dienstdoende huisarts gewaarschuwd worden, daarna neemt u contact op met Olea Hof Uitvaartzorg 0223-633221 Uitvaartonderneming inschakelen U kunt Olea Hof Uitvaartzorg 24 uur per dag bereiken voor het melden van een overlijden en het maken van een afspraak. In een persoonlijk gesprek nemen we de uitvaartwensen door en wordt aan de uitvaart vorm gegeven. Aangifte van overlijden Olea Hof Uitvaartzorg verzorgt alle wettelijke formaliteiten voor de uitvaart, waartoe ook de aangifte behoort. Dit gebeurt bij de Burgerlijke Stand van de gemeente waar het overlijden heeft plaatsgevonden

Is Olea Hof Uitvaartzorg in IJsselmeerstraat 63a, Den Helder 1784 MB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3718563]