Oppers Fysiotherapie & Manuele Therapie De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Oppers 3 , 9203 GD Drachten, Fryslân

E-mail

Over Oppers Fysiotherapie & Manuele Therapie De

De fysiotherapie geboden door “De Oppers” is voor iedereen toegankelijk. Wij willen een goede kwaliteit leveren en behandelen in goed overleg met de patiënt, verwijzer en verzekeraar. Kenmerkend voor “de Oppers” is de klantgerichtheid. Een behandelplan wordt samen met de patiënt ontwikkeld en vastgesteld. Hierbij staat de zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid centraal.

Er zijn diverse specialismen aanwezig in onze praktijk, naast gewone fysiotherapie zijn er nog een aantal verschillende specialisaties, zoals manuele therapie, bekkenbodem therapie, manuele lymfe drainage, psychosomatiek en hyperventilatie.Op onze vindt u een kopje “ specialisatie” hier vindt u een overzicht van alle specialisaties binnen onze praktijk.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Oppers Fysiotherapie & Manuele Therapie De in De Oppers 3, Drachten Fryslân 9203 GD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Drachten Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drachten Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825919]