Optima Taxaties

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vaart Nz 26 , 8426 AP Appelscha, Fryslân

E-mail

Over Optima Taxaties

Welkom op de website van OPTIMA TAXATIES; een snel, vertrouwd en voordelig adres voor al uw taxatierapporten.

Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van alle soorten onroerend goed, zoals bedrijfspanden, woningen en bijzondere objecten.

OPTIMA Taxaties geeft u graag advies en kan taxatierapporten opstellen voor aankoop, verkoop, het vaststellen van de executiewaarde, de herbouwwaarde voor verzekeringen, fiscale doeleinden, planschade of boedelscheiding.

Wij voeren taxaties uit in opdracht van banken, particulieren, ondernemers, waterschappen, gemeenten, notarissen, de belastingdienst, pensioenfondsen, woningbouwverenigingen en schade-expertisebureaus.

Gecertificeerd
OPTIMA Taxaties is een gecertificeerd taxatiebureau. Voor u de garantie voor deskundig en up-to-date advies en rapportage. Wij voldoen aan de hedendaagse kwaliteitseisen van o.a. de NWWI en NHG en worden erkend door alle banken en hypotheekverstrekkers. OPTIMA Taxaties is tevens aangesloten bij VBO Makelaar.

Kaart

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Optima Taxaties in Vaart Nz 26, Appelscha Fryslân 8426 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nieuwbouw diensten in Appelscha Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Appelscha Nieuwbouw per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3748567]