Oranjevereniging Oegstgeest

Afdrukken

Is Oranjevereniging Oegstgeest incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postbus 1026 , 2340 BA OEGSTGEEST,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Oranjevereniging Oegstgeest

De plaatsen voor de kindervrijmarkt van dinsdag 5 mei zijn ingedeeld. Voor alle inschrijvers is er een plaatsje gereserveerd. Er is zoveel als mogelijk met wensen voor een voorkeursplaats rekening gehouden. Dat is niet altijd gelukt want niet iedereen kan op de Terweeweg of in andere straten staan. De vergunningen worden uitgereikt op woensdag 22 april van 14.00 tot 20.00 uur in het Gemeentehuis. Op 29 april doen we dat nog een keer maar dan van 14.00 uur tot 17.30 uur. De vergunningen moeten worden ondertekend door de aanvrager. Wij verzoeken u om een legitimatiebewijs mee te nemen van de aanvrager zodat wij dat kunnen controleren. De vergunningen kosten vijf euro per vergunning. Zorgt u voor contant geld want u kunt bij ons niet pinnen. (De restant-opbrengst van de vergunningen gaat naar een goed jeugddoel in Oegstgeest) De organisatie mag de vergunningen die na 29 april (zonder bericht) niet zijn opgehaald aan andere deelnemers uitreiken. De plaatsen zijn toegewezen door de

Andere diensten in de buurt van OEGSTGEEST

Is Oranjevereniging Oegstgeest in Postbus 1026, OEGSTGEEST 2340 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Oranjevereniging diensten in OEGSTGEEST beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten OEGSTGEEST Oranjevereniging per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3772714]