Orthodidact

Afdrukken

Is Orthodidact incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: St Trudostraat 2 , 5708 GL Helmond,

E-mail

Over Orthodidact

Als ouder of opvoeder maakt u zich soms zorgen over de ontwikkeling van uw kind/leerling. Niet ieder kind doorloopt de basisschool zonder problemen. Helaas komen lees-, spelling- en rekenproblemen regelmatig voor. De invloed die een leerachterstand op uw kind/leerling kan hebben is vaak veel groter dan we denken. Daarom is het van belang deze problemen aan te pakken, in een zo vroeg mogelijk stadium en op een positieve manier. Het kind gaat misschien niet graag naar school, heeft last van buikpijn of hoofdpijn, is vaak moe, kan het tempo niet aan of kan zich slecht concentreren

Andere diensten in de buurt van Helmond

Is Orthodidact in St Trudostraat 2, Helmond 5708 GL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dysorthografie diensten in Helmond beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Helmond Dysorthografie per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3709586]