OSG Sevenwolden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ds Kingweg 10 , 8446 KZ Heerenveen, Fryslân

E-mail

Over OSG Sevenwolden

OSG Sevenwolden is een scholengroep voor openbaar voortgezet onderwijs met zeven locaties in de plaatsen Heerenveen, Joure en Grou. OSG Sevenwolden biedt alle niveaus van het voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, vmbo (inclusief lwoo), havo, atheneum en gymnasium. Als enige Topsport Talentschool in Friesland faciliteert OSG Sevenwolden talentvolle jonge sporters bij hun combinatie van school en sport. Leerlingen met 'gouden handen' kunnen instromen in het Vakcollege, een opleidingsformule waarin vmbo, mbo en bedrijfsleven nauw met elkaar samenwerken. In Heerenveen heeft OSG Sevenwolden een Jenaplanstroom en een gymnasiumstroom in de onderbouw. Havo-leerlingen kunnen binnen het profiel Economie en Maatschappij kiezen voor het International Business College (IBC). Zij volgen dan vier dagen per week het reguliere havo-programma en besteden een dag per week aan het ondernemerschap.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/OSG-Sevenwolden-154512154599305/

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is OSG Sevenwolden in Ds Kingweg 10, Heerenveen Fryslân 8446 KZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Heerenveen Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerenveen Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817310]