Osmoconsult

Afdrukken

Is Osmoconsult incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan Steenlaan 23 , 4907 RE Oosterhout,

E-mail

Over Osmoconsult

Visie OsmoConsult verzorgt trainingen en opleidingen welke mensen in staat stellen hun kwaliteiten en vaardigheden op een hoger plan te brengen. In onze visie is het slagen van een organisatie afhankelijk van het slagen van de mensen die daarvan deel uitmaken. Mensen slagen als ze zich bewust zijn van hun eigenheid en hun kwaliteiten. En als zij met passie hun beroep kunnen uitoefenen binnen de organisatie waartoe zij behoren. Mensen slagen als ze de eigenheid van de ander erkennen, synergetisch kunnen denken en communiceren, verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen gedrag en wanneer zij bereid zijn te groeien en zich te ontwikkelen. Onze kernbegrippen over synergetisch communiceren komen terug in onze trainingen en opleidingen. Luisteren en de ander verstaan op een manier dat de ander zich daadwerkelijk gehoord en gezien voelt. Gericht werken in het hier en nu. Erkennen van dat » Lees verder

Is Osmoconsult in Jan Steenlaan 23, Oosterhout 4907 RE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3706439]