Osteopathie Philip Schippers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkbuurt 4 , 9005 PB Wergea, Fryslân

E-mail

Over Osteopathie Philip Schippers

Als Osteopaat en met de kennis van vorige beroepen in de gezondheidzorg heb ik inmiddels een 97% patiënttevredenheid. Met mijn kernkwaliteiten zorgvuldigheid, aandacht voor de persoon en geduldig en volharding boek ik bij liefst 76% resultaat bij vaak langdurige en onbegrepen klachten.
Met een nauwkeurig en aandachtig lichamelijk onderzoek worden weefselbeperkingen van het gehele lichaam gevonden die samenhangen met de klachten. De Osteopathie kent vele manuele onderzoek en behandeltechnieken die door hun precisie
het mogelijk maakt om tot de oorzaak van de klachten te komen. Dit gaat niet zonder een zeer goede kennis van de anatomie en fysiologie en pathologie van het menselijk lichaam.

Openingstijden

Ma, Do - Vr
-
Di, Zo
-
Wo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/osteopaatwergea

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Osteopathie Philip Schippers in Kerkbuurt 4, Wergea Fryslân 9005 PB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Wergea Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wergea Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822517]