Oticon Medical

Afdrukken

Is Oticon Medical incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postbus 640 , 1180 AP Amstelveen,

E-mail

Over Oticon Medical

In de twee jaar na de introductie van de innovatieve botverankerde oplossing hebben toonaangevende KNO-artsen, neuro-otologen en klinieken in 18 verschillende landen inmiddels meer dan 3000 implantaten van het Ponto systeem van Oticon Medical geplaatst. Met het Ponto systeem waagt Oticon Medical zich voor de eerste keer op de groeimarkt van de botverankerde hooroplossingen. Een markt die tot doel heeft cliënten met conductief, gemengd of sensorineuraal gehoorverlies of éénzijdige doofheid echte keuzevrijheid te bieden. De recent gepubliceerde implantaatcijfers tonen een grote acceptatie van het Ponto systeem onder artsen en chirurgen in Noord-Amerika en Europa

Kaart

Andere diensten in de buurt van Amstelveen

Is Oticon Medical in Postbus 640, Amstelveen 1180 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Product Catalogue diensten in Amstelveen beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amstelveen Product Catalogue per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3700286]