Damink tuin en landschap

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dennenkampsweg 3 , 7636 PZ Agelo, Overijssel

E-mail

Over Damink tuin en landschap

Damink Hoveniers in Agelo is een allround hoveniersbedrijf dat zich onderscheidt door veelzijdigheid en kwaliteit. Dat ziet u terug in de tuinen en landschapselementen die wij ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

ZOMER

De zomer, we genieten er volop van. Het is de tijd waar we maximaal kunnen genieten van het buitenleven. Vanaf het terras zijn de prachtige zomerbloeiers een lust voor het oog. En op de warmste dagen van het jaar is de tuin vaak de plek waarin u, onder het genot van een lekker glas onder de sfeervolle tuinverlichting, verblijft tot in de late uurtjes. Juist omdat u in de zomer zoveel buiten bent, is het belangrijk dat uw tuin er dan prachtig uitziet. Door te kiezen voor de juiste combinaties van planten, kunt u dat realiseren.

ZOMERTIPS

In juni en juli moet het grootste deel van het onderhoud er op zitten. Veel planten bloeien. Er zijn echter altijd nog werkzaamheden. In juni kunnen bijvoorbeeld alle hagen nog gesnoeid worden. Ook het gazon heeft uw aandacht nodig. Let op: maai het gazon, als het warm en droog is, niet korter dan 4 cm. Zo voorkomt u schade aan het gazon.Tijdens een droge periode heeft uw tuin water nodig. Begin daarmee niet te snel maar laat de planten zelf op zoek gaan naar water. Dit doen ze door dieper te wortelen. Door planten te vroeg en te veel water te geven blijven ze droogtegevoelig.

Uw tuin maakt deel uit van uw huis en reflecteert uw persoonlijkheid. Iedereen droomt wel eens over hoe zijn of haar tuin eruit zou kunnen zien. Met deze dromen of ideeën gaat Damink Hoveniers aan de slag. Met de expertise en kennis komen we zo tot het gedroomde tuinontwerp.

De sfeer die u zoekt, is de sfeer die wij vinden en maken.

"We ontwerpen tuinen met duurzaamheid als uitgangspunt

en uw ideeën als inspiratiebron"

Het goed en duurzaam aanleggen van een tuin is een vak. De aanleg van een nieuwe tuin of een renovatie verdient het om door vakmensen te worden uitgevoerd. Damink Hoveniers beheerst alle onderdelen van dit vak.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Damink tuin en landschap in Dennenkampsweg 3, Agelo Overijssel 7636 PZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Agelo Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Agelo Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Agelo Overijssel, 7636 PZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823962]