Garage Haarman

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Assinkshoekweg 7 , 7665 RM Albergen, Overijssel
Tubbergen, Twente

E-mail

Over Garage Haarman

Specialist in voertuigen van de VAG groep.
In de loop van de jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de voertuigen van de VAG groep (VW, Audi, Seat en Skoda). Voor deze auto's hebben wij de gereedschappen, apparatuur en documentatie in huis voor het uitvoeren van alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

DSG versnellingsbakken.
Vanuit de specialisatie in de VAG groep hebben wij ons verder verdiept in de techniek van de DSG versnellingsbakken. Inmiddels zijn wij in staat om de mechantronics van de 7-traps versnellingsbakken te repareren. Indien reparatie niet mogelijk blijkt te zijn dan kunnen wij nieuwe mechatronics leveren tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Software aanpassingen/tuning.
Het optimaliseren van de software van de motorcomputer en/of de computer van de DSG versnellingsbak geeft over het algemeen verbluffende resultaten. Niet alleen op het gebied van de prestaties maar ook op het brandstofverbruik. Wij hebben de apparatuur in huis om de aanpassingen, op basis van uw wensen, te verzorgen.

Reparatie en onderhoud.
Kwalitatief goed onderhoud en het laten uitvoeren van de noodzakelijke reparaties is van groot belang om uw voertuig in goede conditie te houden. Voor zowel regulier onderhoud als alle voorkomende reparaties aan uw personen- en/of lichte bedrijfswagen bent u bij Garage Haarman aan het juiste adres. Vanuit onze goed uitgeruste werkplaats voeren wij alle voorkomende werkzaamheden uit aan alle automerken.

Remproblemen?
Voor reparaties aan de remmen hebben wij speciale apparatuur in huis. Trillen de remmen van uw auto? Garage Haarman biedt de mogelijkheid om de remschijven af te draaien aan de auto. Door deze bewerking worden slingeringen in bijvoorbeeld de wielnaaf ook opgeheven met een perfecte remwerking als resultaat.

Vervangend vervoer.
Vaak wilt u tijdens de uitvoering van reparatie/onderhoud aan uw voertuig mobiel blijven. Dit is geen probleem.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Garage Haarman in Assinkshoekweg 7, Albergen Overijssel 7665 RM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Albergen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Albergen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Albergen Overijssel, 7665 RM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826105]