Open dag 't Vossenveen Albergen

Door: 't Vossenveen Albergen  03-08-2011
Trefwoorden: Kunst, Terras, Dagje Uit

Ter afsluiting van het zomerseizoen wordt er bij 't Vossenveen Albergen een kunstzinnige, culturele en ambachtelijke open dag gehouden op zondag 23 oktober 2011 van 11.00 tot 17.00 uur.

Op deze dag kunt u rondlopen in onze beeldentuin en galerie, maar er zijn ook diverse ambachten te bewonderen, zoals forceren, smeden en kleien. Naast de demonstraties is het ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan, met bijvoorbeeld kaarsen maken of boetseren. Ook is er een kleine braderie met diverse kunstzinnige en ambachtelijke producten, zoals sieraden, quilts, kaarsen en sjaals.

Er zullen ook diverse kunstenaars aanwezig zijn die momenteel hun werk exposeren in 't Vossenveen Albergen. Uiteraard hebben we ook passende live muziek en zal het VVV Tubbergen u alles vertellen over de prachtige fiets- en wandelroutes langs onze locatie.

Let op! Ook in de winterperiode (na de open dag op 23 oktober) blijft 't Vossenveen Albergen geopend. Let wel op mogelijk aangepaste openingstijden in deze periode. Kijk voor de actuele openingstijden op de .

Trefwoorden: Ambacht, Beeldentuin, Cultuur, Dagje Uit, Galerie, Kunst, Terras

Ander nieuws en updates van 't Vossenveen Albergen

Programma KunstSpoor 25 september bekend! van 't Vossenveen Albergen thumbnail
09-09-2011

Programma KunstSpoor 25 september bekend!

Het programma van KunstSpoor op 25 september bestaat uit de groep Anita’s Zijn Moeder  (muziek / cabaret), Bert Wolbert (streektaal) en VrouwenZo (cabaret).  


18-07-2011

KunstSpoor 2011-2012

KunstSpoor biedt telkens een dynamische middag op het gebied van kunst, cultuur en ambacht, met zeer uiteenlopende gasten.