Programma KunstSpoor 25 september bekend!

Programma KunstSpoor 25 september bekend! van 't Vossenveen Albergen

Door: 't Vossenveen Albergen  09-09-2011
Trefwoorden: Kunst, Terras, Dagje Uit

Afgelopen jaar werden in KunstSpoor uiteenlopende optredens gepresenteerd met muziek, voordracht en van kookkunst tot theater. Onderstaande gasten staan voor u klaar bij de eerst volgende editie op 25 september 2011!

 
Anita’s Zijn Moeder – muziek / cabaret

Op humoristische wijze weet deze groep met uiteenlopende nummers het publiek te verrassen. Behalve klassieke muziek worden ook pop- en cabaretachtige liedjes gebracht. Niet alleen een meerstemmige zang is handelsmerk voor Anita’s Zijn Moeder, maar ook hun vrolijke, niet alledaagse kleding. Op het onlangs gehouden KAFT festival gaven bezoekers deze muzikale groep een hoge waardering, mede daardoor gaat de groep ook in Hof 88 en Stadstheater De Bond optreden.

Bert Wolbert - Streektaal

De schrijver/columnist Bert Wolbert was onder meer initiatiefnemer van de Schrieversbond Overijssel en schrijft al meer dan 20 jaar korte verhalen en columns in de streektaal. In KunstSpoor zal de auteur onder meer uit een aantal van zijn werken voordragen.

VrouwenZo - Cabaret
   

Door hun verrassende optredens, raakt de agenda van VrouwenZo steeds voller. Zelf omschrijven Debbie Smit en Sofia Dragt zich als theaterdieren die humoristisch vrolijk en intiem hun passie uitdragen. Het muzikale duo brengt herkenbare kleinkunst waarbij hun teksten in pakkende nummers zijn verwerkt. Niet voor niets weet VrouwenZo dan ook een steeds groter publiek te boeien.

Mis deze unieke middag niet en zorg dat u er bij bent!

Zondag 25 september 2011
Aanvang 14.30 uur

Entree €10, - p.p. / €7,50 p.p. Vrienden van Vossenveen

(Reserveren wordt aangeraden, dit kunt u telefonisch doen of via het inschrijfformulier op de website).

Trefwoorden: albergen, Cultuur, Dagje Uit, Galerie, Kunst, Podium, Terras

Ander nieuws en updates van 't Vossenveen Albergen

03-08-2011

Open dag 't Vossenveen Albergen

Open dag vol kunst, cultuur & ambacht op 23 oktober van 11.00 tot 17.00, mis dit niet!


18-07-2011

KunstSpoor 2011-2012

KunstSpoor biedt telkens een dynamische middag op het gebied van kunst, cultuur en ambacht, met zeer uiteenlopende gasten.