AOC Oost VMBO / MBO / Het Groene Lyceum / Groeipunt

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bornerbroeksestraat 348 , 7609 PH Almelo, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over AOC Oost VMBO / MBO / Het Groene Lyceum / Groeipunt

AOC Oost is hét groene onderwijs- en loopbaancentrum voor Twente, de Achterhoek en de Stedendriehoek. We willen de komende jaren groeien in kwaliteit en daardoor ook in organisatieomvang. We onderscheiden ons als slagvaardige organisatie en door een ondernemersgerichte houding.

Medewerkers en management van AOC Oost werken samen aan de realisatie van de organisatiemissie. Het formuleren en naleven van de drie kernwaarden van onze organisatie vormt hiervan een wezenlijk onderdeel.

Onze kernwaarden zijn:
Resultaatgerichtheid
Kwaliteit leveren
Werken met passie
AOC Oost heeft 550 medewerkers en ruim 5600 leerlingen/deelnemers.

AOC Oost verzorgt voorbereidend en middelbaar beroepsonderwijs voor verschillende leeftijdsgroepen op vestigingen voor vmbo en mbo in Almelo, Borculo, Doetinchem, Enschede en Twello.
Training & Projecten voert maatwerkonderwijs uit voor volwassenen en werkenden.

Morgen is groen bij AOC Oost.
En dat is maar goed ook. We hebben een groene wereld nodig, waarin jij en je omgeving goed kunnen leven. Daar zijn veel groene handen voor nodig. Nu en in de toekomst. Doe je mee? In de vertrouwde wereld van AOC Oost beleef je groen onderwijs: je ruikt de bloemen, voelt de dieren, proeft het voedsel en werkt aan schone techniek. Zo bouw je in de praktijk van nu aan de groene wereld van morgen.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is AOC Oost VMBO / MBO / Het Groene Lyceum / Groeipunt in Bornerbroeksestraat 348, Almelo Overijssel 7609 PH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Engels diensten in Almelo Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almelo Engels per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almelo Overijssel, 7609 PH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820639]