Buurtzorg Nederland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pastoor Ossestraat 61 , 7609 RX Almelo, Overijssel
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Buurtzorg Nederland

Goede zorg thuis vraagt een professionele en toegewijde belangstelling voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Zo snel mogelijk inspelen op zorgvragen, samen oplossingen zoeken, grotere problemen voorkomen. Buurtzorg levert deze professionele zorg, regelt de zaken eromheen en zorgt ervoor dat iemand zelf kan blijven beslissen over wat er nodig is.

Bij ziekte en ouderdom met goede zorg thuis zelfstandig blijven wonen? Dat kan, met verzorging en verpleging van Buurtzorg.Ziek zijn en ouder worden gaat vaak gepaard met handicaps en beperkingen. Dat wat u gewoon was iedere dag te doen gaat opeens moeilijk en lukt soms helemaal niet meer. Het heeft al met al grote consequenties voor u in het dagelijks leven. Buurtzorg helpt u hier mee om te gaan en helpt u bij het zoeken naar oplossingen.

Buurtzorg is een landelijke thuiszorgorganisatie die u en uw omgeving centraal stelt. Buurtzorg werkt met kleine teams van wijkverpleegkundigen en ziekenverzorgenden die samen met u en uw naasten kijkt wat er aan zorg nodig is, maar ook houden ze rekening met veranderingen in de toekomst. Buurtzorg begeleidt u bij uw herstel of tijdens het ziekteproces. Wij bieden verzorging en verpleging thuis. Buurtzorgmedewerkers helpen u bijvoorbeeld met het wassen, klaarzetten en geven van medicijnen en het aan- en uitkleden. Ook verrichten zij handelingen op verzoek van uw behandelend (huis)arts of specialist zoals insuline spuiten, het verzorgen van wonden, het geven van injecties of het bestrijden van pijn.

Wij vinden dat u zolang mogelijk zelf moet kunnen beslissen wat nodig is en wat bij u past. Wij zoeken samen met u en uw naasten wat nu en in de toekomst nodig is in uw situatie. Cliënten bij Buurtzorg krijgen een eigen persoonlijke begeleider die kennis heeft van ziektes, het ouder worden, handicaps en alles wat daar bij komt kijken. Zij verdiept zich in u, in uw leefstijl, in datgene wat belangrijk is voor u.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Almelo Overijssel

Is Buurtzorg Nederland in Pastoor Ossestraat 61, Almelo Overijssel 7609 RX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Persoonlijke Verzorging diensten in Almelo Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almelo Persoonlijke Verzorging per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almelo Overijssel, 7609 RX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825523]