Grafinex breidt machinepark uit bij Rozenberg drukkerij met de DocuColor 260 professional

Grafinex breidt machinepark uit bij Rozenberg drukkerij met de DocuColor 260 professional van Grafinex

Door: Grafinex  07-05-2009
Trefwoorden: Seminar, Kostenbesparing, Grafimedia

Groningen/Almelo, 7 mei 2009 – Grafinex, aanbieder van specialistische diensten, producten en onafhankelijk advies voor de grafische industrie, heeft bij Rozenberg drukkerij het machinepark uitgebreid met de Xerox DocuColor 260 professional. Met deze machine is Rozenberg drukkerij in staat haar klanten kwalitatief hoogstaand full color drukwerk te bieden tegen een betaalbare prijs. Het digitale drukken wordt door Rozenberg drukkerij vooral toegepast voor het drukken van kleine oplages en gepersonaliseerd drukwerk, zoals DM-mailingen. Op de conventionele manier zou dit erg kostbaar zijn.

Grafinex installeerde bij Rozenberg drukkerij de Xerox 260 als opvolger voor de 240 om de prepress te ontlasten. Er is gekozen voor een Xerox 260 met DocuSP RIP om complexe printopdrachten, zoals het produceren van boekjes uit verschillende bestanden, eenvoudig te verwerken. Dit levert Rozenberg drukkerij een aanzienlijke tijdsbesparing op, omdat meerdere opdrachten tegelijkertijd kunnen worden vrijgegeven. Bovendien biedt de machine geavanceerd kleurmanagement wat leidt tot consistent hoog drukwerkkwaliteit. Hiermee beschikt deze machine over alle productiefaciliteiten die de drukkerij nodig heeft.

Marianne Rozenberg, mede-eigenaar van Rozenberg drukkerij: “Al drie generaties lang verzorgen wij drukwerk voor bedrijven en particulieren. We constateerden een sterkte groei in de vraag naar personalisering en drukwerk in kleine oplages. Samen met Grafinex zijn wij op zoek gegaan naar de mogelijkheid om aan deze vraag te voldoen. Deze machine maakt het voor ons mogelijk om onze klanten tegen lage kosten de kwaliteit bieden waar zij naar op zoek zijn. Bovendien verhoogt de machine onze efficiency, omdat we eenvoudiger boekjes en folders kunnen produceren. Als vooruitstrevende drukkerij zijn wij altijd op zoek naar innovatieve technologieën en de Xerox 260 voldoet aan deze eisen. Door de combinatie van offset en digitaal kunnen wij drukwerk naar ieders behoefte realiseren.”

--------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van de Xerox WorkCentre 260 professional met eigenaren Marianne (links) en Henk Rozenberg (rechts) en Jan Jouke Boonstra van Grafinex (midden).

Over Rozenberg drukkerij
Rozenberg drukkerij is een familiebedrijf die drukwerk ziet als product en als dienstverlening. Als dienstverlener zorgt de drukkerij ervoor dat de productkwaliteit volkomen aansluit op de wensen van de klant. Naast handelsdrukwerk verzorgt Rozenberg drukkerij ook familiedrukwerk. Bij Rozenberg drukkerij worden, met behulp van de nieuwste DTP-paketten en de laatste digitale technieken, opmaakopdrachten snel en betaalbaar verwerkt. Continue investeringen in computersystemen, software en randapparatuur zorgen voor een constante hoge kwaliteit. Rozenberg drukkerij koppelt de apparatuur van een grote drukkerij aan de flexibiliteit van een kleine organisatie, dit leidt tot snelle levertijden en een hoge kwaliteit drukwerk. Drukpersen vormen het hart van een drukkerij. De kwaliteit van deze apparatuur bepaalt dan ook sterk het uiteindelijke resultaat van het drukwerk. Meer informatie is te vinden op www.rozenberg-drukkerij.nl.

Over Grafinex
Grafinex is een businesspartner die heldere oplossingen biedt voor kleine en grote grafimedia bedrijven. Grafinex helpt deze partijen met het verbeteren van hun productieproces, efficiency en concurrentiekracht door breed deskundig advies, oplossingen op maat, specialistische hardware- en softwareoplossingen en verbruiksmaterialen. Met een goede combinatie van digitale printtechnieken, proofing, workflow, colormanagement en afwerkingsoplossingen beheerst Grafinex het complete proces van beeldscherm tot output. Grafinex is gevestigd in Almelo. Meer informatie is te vinden op www.grafinex.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035 – 5822730
[email protected]  

Trefwoorden: Grafimedia, Grafische Industrie, Kostenbesparing, Seminar

Contact Grafinex

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share