Grafinex installeert Xerox 700 bij CopyProfs

Grafinex installeert Xerox 700 bij CopyProfs van Grafinex

Door: Grafinex  28-05-2009
Trefwoorden: Printer, Xerox, Grafinex

Almelo, 28 mei 2009 – Grafinex, aanbieder van specialistische diensten, producten en onafhankelijk advies voor de grafische industrie, heeft bij full service printbedrijf CopyProfs de Xerox 700 geïnstalleerd. Met deze digitale kleurenpers kan CopyProfs afdrukken realiseren van zeer hoge kwaliteit, waardoor zij de klanten optimaal kunnen bedienen met snelle levertijden. Met de komst van de nieuwe machine kan CopyProfs gecompliceerd drukwerk veel eenvoudiger en sneller realiseren.

De Xerox 700 wordt voor allerlei soorten opdrachten gebruikt, zoals folders, DM-mailingen, familiedrukwerk en visitekaartjes. Grafinex installeerde de machine met een Fiery externe RIP. Er is voor deze RIP gekozen in verband met het hot folder principe en de extra colormanagement tools. De machine biedt CopyProfs flexibiliteit in het produceren van een grote hoeveelheid aan verschillende toepassingen op diverse papierformaten van diverse grammages, zowel op gecoat als op ongecoat papier. Dit leidt tot een aanzienlijke verhoging van de productiviteit.

Sandra Vlake, mede-eigenaar van CopyProfs: “Voor ons speelden de kernwaarden betrouwbaarheid, duurzaamheid en afdrukkwaliteit een doorslaggevende rol. Grafinex is een betrouwbare partner waar we al meer dan vijf jaar mee samenwerken. Met deze machine zijn we een nieuw tijdperk ingeslagen. De kleurenkwaliteit is fantastisch. Grafinex heeft ons een cursus colormanagement aangeboden, waardoor we het beste uit de machine kunnen halen. Het is voor ons nu mogelijk om kostenefficiënt de beste kwaliteit aan onze klanten te bieden.”

--------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van de Xerox 700 met eigenaar Sandra Vlake en Jan Jouke Boonstra van Grafinex.

Over CopyProfs
CopyProfs is een full-service print- en kopieerbedrijf, dat print- en drukwerk tot in de puntjes verzorgt. Bedrijven en particulieren kunnen bij CopyProfs terecht voor haarscherpe afdrukken in kleur en zwart, van visitekaartjes tot A0-formaat. Het bedrijf beschikt over moderne apparatuur en gekwalificeerde medewerkers. CopyProfs print in kleur tot 111,8 cm (44 inch) breed, op elke gewenste lengte en in zwart tot 91,4 cm (36 inch) breed. Dat kan ook op gekleurd papier. En indien gewenst (denk aan bouwtekeningen) gevouwen tot een handzaam formaat. CopyProfs beschikt bovendien over een eigen ontwerpstudio. Zo biedt het bedrijf een totaalpakket zonder afhankelijk te zijn van derden. CopyProfs is gevestigd in Almelo. Meer informatie is te vinden op www.copyprofs.nl.

Over Grafinex
Grafinex is een businesspartner die heldere oplossingen biedt voor kleine en grote grafimedia bedrijven. Grafinex helpt deze partijen met het verbeteren van hun productieproces, efficiency en concurrentiekracht door breed deskundig advies, oplossingen op maat, specialistische hardware- en softwareoplossingen en verbruiksmaterialen. Met een goede combinatie van digitale printtechnieken, proofing, workflow, colormanagement en afwerkingsoplossingen beheerst Grafinex het complete proces van beeldscherm tot output. Grafinex is gevestigd in Almelo en Groningen. Meer informatie is te vinden op www.grafinex.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035 – 5822730
grafinex@marcommit.nl

Trefwoorden: Copyprofs, Digitale Kleurenpers, Grafinex, Printer, Xerox,

Contact Grafinex

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share