Grafinex organiseert seminar over hoe te groeien in neergaande economie

Grafinex organiseert seminar over hoe te groeien in neergaande economie van Grafinex

Door: Grafinex  06-05-2009
Trefwoorden: Grafisch, Besparing, Kostenbesparing

Almelo, 6 mei 2009 – Grafinex, aanbieder van specialistische diensten, producten en onafhankelijk advies voor de grafische industrie, organiseert op 4 juni voor ondernemers binnen de grafische branche een seminar over hoe te groeien in een neergaande economie. Uit recent marktonderzoek van InfoTrends blijkt dat er voor grafische bedrijven nog steeds groeikansen zijn. Tijdens het seminar worden aan de hand van presentaties van specialisten uit de grafische industrie handvatten aangereikt over hoe ondernemers gebruik kunnen maken van deze groeikansen.

Daarnaast wordt kennisgemaakt met crossmedia communicatie met een geïntegreerde aanpak van print, internet, sms en video. Tevens zal een specialist ingaan op de toepassing van beveiligingsopties in documenten.

Programma
14.30 uur: Inloop
15.00 uur: Welkom en Introductie
15.15 uur: Hoe kun je als grafisch bedrijf groeien in een neergaande economie?
16.15 uur: Pauze
16.30 uur: Toepassen van crossmedia en beveiligingsopties in documenten
17.15 uur: Rondleiding op het TT Circuit
17.45 uur: Netwerkborrel

Aanmelden en locatie
Het event vindt plaats op het TT Circuit in Assen, De Haar 9 te Assen en is gratis toegankelijk met verplichte voorregistratie. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op http://www.grafinex.nl/over/seminar_grafische_industrie.php.

------------------

Over Grafinex
Grafinex is een businesspartner die heldere oplossingen biedt voor kleine en grote grafimedia bedrijven. Grafinex helpt deze partijen met het verbeteren van hun productieproces, efficiency en concurrentiekracht door breed deskundig advies, oplossingen op maat, specialistische hardware- en softwareoplossingen en verbruiksmaterialen. Met een goede combinatie van digitale printtechnieken, proofing, workflow, colormanagement en afwerkingsoplossingen beheerst Grafinex het complete proces van beeldscherm tot output. Grafinex is gevestigd in Almelo. Meer informatie is te vinden op www.grafinex.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035 – 5822730
[email protected]

Trefwoorden: Besparing, Grafisch, Kostenbesparing, Xerox

Contact Grafinex

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share