Hairmasters Finkers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weth. E. van Dronkelaarplein 1 , 7601 VZ Almelo, Overijssel

E-mail

Over Hairmasters Finkers

Hairmasters besteedt veel aandacht aan service. Hoe kunnen wij u het beste helpen en u op uw gemak stellen, zodat u met een zeker gevoel onze zaak verlaat. Onze betrokkenheid bij de klanten is groot, daarom besteden wij veel tijd en zorg aan de ontvangst, de behandeling en de nazorg.

Privacy.
Uw privacy is voor ons een belangrijk gegeven. Tenslotte praat niet iedereen graag over kaalheid en over haarwerken. In onze zaken staat de privacy voorop. Onze Hairmasters salons zijn zo ingericht dat u zich op uw gemak voelt. Een persoonlijke ontvangst en begeleiding horen daar bij.

Begeleiding.
Nadat u een haarwerk heeft uitgezocht, blijven wij u op deskundige wijze begeleiden.
Wij bieden u zelfs kosteloos een cursus aan voor het omgaan met uw nieuwe haar. Hier oefenen wij met het op- en afzetten van het haarwerk, het wassen en het verdere onderhoud van uw aanvullende haar.

Knippen.
Naast het bijwerken van uw aanvullend haar, knippen en stylen wij ook uw eigen haar. Zo hoeft u niet meer naar een kapper te gaan, maar maakt u gebruik van de kapsalon van Hairmasters.

Reserveren.
Bij Hairmasters kunt u kosteloos een haarwerk reserveren. Bijvoorbeeld als u, in verband met een ziekte, een behandeling in het ziekenhuis moet ondergaan, waardoor haaruitval ontstaat. Voordat deze behandeling plaatsvindt, is het beter de haarmogelijkheden voor aanvullend haar te bespreken en alvast te reserveren. Zo weet u zeker dat het haar overeenkomt met uw wensen.
Mocht u geen haar verliezen en het haarwerk dus overbodig is, bent u bij Hairmasters niet gebonden.

Thuisbezoek.
Bent u, door omstandigheden, niet in staat onze vestiging te bezoeken, dan komt onze haarstyliste bij u thuis.

Kosten.
Het is duidelijk dat de kosten voor een haarwerk verschillen per type haarwerk dat u kiest. Vooraf krijgt u van ons een duidelijke prijsopgave.
Hairmasters heeft contracten afgesloten met de zorgverzekeraars.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/HairmastersInfo

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hairmasters Finkers in Weth. E. van Dronkelaarplein 1, Almelo Overijssel 7601 VZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Almelo Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almelo Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almelo Overijssel, 7601 VZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229156]