Het Erasmus (Centraal Bureau)

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sluiskade Noordzijde 90 , 7602 HW Almelo, Overijssel

E-mail

Over Het Erasmus (Centraal Bureau)

Het Erasmus is een openbare scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met de afdelingen: Praktijkonderwijs, VMBO, HAVO, VWO en Gymnasium.
Verdraagzaamheid en respect voor de opvatting en overtuiging van de ander binnen onze school zijn vanzelfsprekend. De vrijheid van een individu houdt op daar waar de vrijheid van een ander individu dreigt aangetast dreigt te worden.

Op Het Erasmus zitten meer dan 2000 leerlingen: circa 245 leerlingen op de vestiging Praktijkonderwijs, circa 600 op de vestiging VMBO en bijna 1200 op de vestiging HAVO/VWO. De leerlingen komen onder meer uit Almelo, Wierden, Vriezenveen, Rijssen, Nijverdal, Tubbergen, Vroomshoop, Daarlerveen, Westerhaar, Den Ham, Ootmarsum en Mariaparochie.

Er werken ongeveer 275 personeelsleden op Het Erasmus. Zij vervullen diverse functies binnen de school. Er wordt daarbij onderscheid gemaakt tussen het onderwijzend personeel (de docent), het onderwijsondersteunend personeel (onder andere: administratie, onderwijs-assistenten, mediatheek, conciërges, huishoudelijke dienst, medewerkers Centraal Bureau) en het management.

Het Erasmus heeft 4 vestigingen.
De vestiging HAVO/VWO biedt de eindopleidingen HAVO, VWO en Gymnasium aan, evenals de Kunststroom, het Technasium en de Business School HAVO. Tevens wordt hier het eerste jaar HAVO/VMBO-T aangeboden.

De vestiging VMBO biedt de opleidingen basisberoepsgerichte leerweg en de kaderberoepsgerichte leerweg binnen de sectoren Zorg en Welzijn, Economie en Techniek en de theoretische leerweg, waaronder de Mavo Plus.

Op de vestiging PrO (Praktijkonderwijs) zitten leerlingen die veel moeite hebben met leren uit boeken. Zij worden toegeleid naar werk.

Tot slot is er het Centraal Bureau. Hier zijn de schooloverstijgende ondersteunende diensten als financiën en personeelszaken, alsook het College van Bestuur gehuisvest.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Het Erasmus (Centraal Bureau) in Sluiskade Noordzijde 90, Almelo Overijssel 7602 HW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Almelo Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almelo Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almelo Overijssel, 7602 HW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817072]