Occasion shortlease is de nieuwe trend!

Occasion shortlease is de nieuwe trend! van Occasion-Shortlease.nl

Door: Occasion-Shortlease.nl  07-07-2009
Trefwoorden: Auto Lease, Shortlease, Occasion Lease

Bij Occasion Shortlease uit Almelo kunt u bezuinigen op uw wagenpark door over te stappen naar occasion shortlease. Op dit moment wordt occasion shortlease steeds populairder, aangezien iedereen wel wil bezuinigen tijdens deze economische crisis. Op de website www.OccasionShortlease.nl vindt u informatie over hoe ook u kunt bezuinigen op uw wagenpark.

De auto’s die door Occasion Shortlease worden aangeboden hebben allen niet meer dan 85.000 kilometers gelopen en zijn nog jong. Ze komen namelijk uit de leaseperiode 2005-2007. Deze auto’s worden full operational aangeboden, met een levering door geheel Nederland. Er is een 24-uurs internationale alarmservice beschikbaar, zodat u binnen één dag vervangend vervoer heeft.

Waarom is deze nieuwe vorm van shortlease zo populair? Daar is een zeer logische verklaring voor: de huidige economische crisis. Bedrijven zullen moeten bezuinigen op een aantal zaken. Er wordt bezuinigd op het wagenpark door te kiezen voor occasion shortlease. Zo rijdt men toch in een luxe ex-lease auto, en worden er kosten bespaard. Bovendien is het in deze tijd geen overbodige luxe dat het contract te allen tijde kan worden opgezegd.

Shortlease is ideaal voor vele bedrijven. Het biedt namelijk de vrijblijvendheid van een huurcontract met alle luxe voorzieningen van een lease auto. Het contract kan op ieder gewenst moment worden opgezegd, dus wanneer u de auto niet meer nodig heeft betaalt u er ook niet meer voor. Wilt u meer weten over occasion shortlease? Bekijk dan de website van Occasion Shortlease voor aanvullende informatie en beschikbare lease-auto’s.

Trefwoorden: Auto Lease, Gebruikte Auto Lease, Occasion Lease, Occasion Shortlease, Shortlease,

Contact Occasion-Shortlease.nl

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share