Klassieke Homeopathie, Alternatieve geneeswijze

Klassieke Homeopathie, Alternatieve geneeswijze van Praktijk voor Klassieke Homeopathie Fiona Sloet

Door: Praktijk voor Klassieke Homeopathie Fiona Sloet  07-06-2011
Trefwoorden: Praktijk, Homeopathie, Alternatieve Geneeswijzen

Zelfherstellend vermogen Als er een situatie is ontstaan waarin het niet meer lukt de balans te herstellen, als met andere woorden het natuurlijk herstellend vermogen te kort schiet, kan homeopathie uitkomst bieden. Klassieke homeopathie is een geneeswijze die het natuurlijke en zelfherstellende vermogen van de mens stimuleert en herstelt. De keuze van de passende homeopathische middelen wordt strikt individueel bepaald. Het is niet alleen gebaseerd op de klacht of de ziekte waarmee u komt, maar ook op uw persoon. Dit betekent dat uw homeopaat, naast uw klachten, ook de kenmerken die u tot een uniek persoon maken meeneemt bij het bepalen van zijn middelenkeus. Effectieve therapie Klassieke homeopathie ondersteunt en herstelt de natuurlijke afweer en helpt daardoor voorkomen dat klachten optreden. Zijn er toch klachten ontstaan, dan is homeopathie een effectieve therapie bij zowel plotseling opkomende als chronische klachten. Ook bij klachten waarvoor op basis van medisch onderzoek geen verklaring is te vinden, maar waardoor u zich toch niet fit voelt, kan homeopathie heel heilzaam zijn. Soms is genezing niet meer mogelijk. In die situatie helpt klassieke homeopathie de klachten te verlichten.

Trefwoorden: Alternatieve Geneeswijze, Alternatieve Geneeswijzen, Alternatieve Therapie, Complementaire Geneeskunde, Homeopathie, Klassieke Homeopathie, Met welke klachten ga ik naar de homeopaat Het is niet zinvol een lijst op te noemen van ziekten die, Natuurlijke Geneeswijzen, Praktijk, Praktijk Voor Homeopathie,

Contact Praktijk voor Klassieke Homeopathie Fiona Sloet

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Praktijk voor Klassieke Homeopathie Fiona Sloet

Klassieke Homeopathie van Praktijk voor Klassieke Homeopathie Fiona Sloet thumbnail
02-11-2011

Klassieke Homeopathie

Voor acute en chronische klachten op lichamelijk en/of emotioneel vlak. Geneest, verlicht en vitaliseert. Erkend door beroepsvereniging NVKH. Geheel of gedeeltelijke vergoeding door zorgverzekeraars.