Roskam Fysiotherapie De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Roskamstraat 113 A , 7602 JZ Almelo, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Roskam Fysiotherapie De

Wij werken vanuit het mensbeeld waar de mens in zijn totaliteit wordt gezien en benaderd. Het zelf-genezende vermogen van het lichaam is daarbij een fantastische fenomeen. Wij zien het als kunst om zodanig bij de individuele vraagstelling aan te sluiten dat de voorwaarden voor die genezing zo optimaal mogelijk worden geschapen. In dat totaalbeeld van de mens past zelfredzaamheid. Duurzaamheid is een kernwoord waarbij wij oog hebben voor de hele mens.
Kernwoorden voor onze benadering zijn: mededogen, medeleven, respect, aandacht, balans, evenwicht, rust, ritme en individualiteit.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Roskam Fysiotherapie De in Roskamstraat 113 A, Almelo Overijssel 7602 JZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Almelo Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almelo Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almelo Overijssel, 7602 JZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819634]