Fornax PRO: de robuuste alleskunner!

Fornax PRO: de robuuste alleskunner! van Tyro Remotes

Door: Tyro Remotes  07-06-2013
Trefwoorden: Afstandsbedieningen, Draadloos Besturen, Radiografische afstandsbedieningen

De Fornax PRO is Tyro Remotes' meest geavanceerde afstandsbediening met tuimelschakelaars. In Nederland wordt de Fornax PRO vanwege zijn waterdichte behuizing veel ingezet in de industriële reiniging, voor hef- en hijstoepassingen en in de maritieme sector. Deze robuuste radiografische zender is echter veelzijdiger dan u denkt!

Elders in Europa wordt de Fornax serie voornamelijk in de zware professionele bosbouw toegepast, waarvoor de bediening oorspronkelijk ontwikkeld is. De Fornax range wordt al jaren succesvol vermarkt in de Europese intensieve bosbouw. Om de productlijn te completeren heeft Tyro Remotes naast de Fornax Basic en de Fornax Delta afstandsbediening, nu de Fornax PRO geïntroduceerd.

Populaire lierbediening
De Fornax PRO is voorzien van 3 tuimelschakelaars, een aan/uit schakelaar en een noodstopknop. De 3e tuimelschakelaar wordt doorgaans gebruikt om de motor van de (bos)lier op afstand in- en uit te schakelen. Enkele vooraanstaande lierfabrikanten monteren de Fornax af fabriek.

Handen vrij tijdens het werk
De gebruiker draagt de Fornax afstandsbediening aan zijn bijgeleverde riem en heeft daardoor altijd zijn handen vrij tijdens het werk. De ruim van elkaar gepositioneerde tuimelschakelaars zijn prima op de tast te bedienen.

Veelzijdig inzetbaar
Naast de bosbouwtoepassingen is de Fornax afstandsbediening door zijn vocht- en vuilbestendige eigenschappen en waterdichte Aquarius PRO ontvanger ook niet vreemd in de industriële reiniging en de maritieme sector. In de hef- en hijssector is de Fornax geliefd vanwege de praktische tuimelschakelaars.

Laat u informeren over de mogelijkheden!
Vul ons contacformulier in
Mail ons: sales(at)tyroremotes.eu
Bel ons: +31 (0)546-588790

Trefwoorden: Afstandsbedieningen, Draadloos Besturen, Industriële afstandsbedieningen, Radiografische afstandsbedieningen,