Nieuws van Undies For you

Nieuws van Undies For you van Undies For You

Door: Undies For You  07-11-2007
Trefwoorden: Heren, Ondergoed, Ondermode

De merken die verkocht worden zijn onder andere Aussiebum, Calvin Klein, Punto Blanco, Mundo Unico, Frank Dandy, MuchachoMalo, Mexx en Sloggi.

De site wordt dagelijks ge-updated met nieuwe producten. Wij rekenen GEEN verzendkosten, tenzij u onder rembours bestelt. Andere betaalmogelijkheden zijn Ideal, PayPal en een overboeking naar onze giro- of bankrekening. Tevens zijn wij in het bezit van het Thuiswinkel Keurmerk. Undies For You is medesponsor van de film I Love Dries, die begin 2008 in premiere gaat.

Onlangs heeft Undies For You ook een site geopend, ( http://www.undiesforboys.nl )gespecialeerd in junior ondergoed in de maten 104 t/m 184. Hier worden o.a. de merken Beeren Bodywear, Wild Underwear verkocht. Ook een groot deel van de herenmerken zullen voorkomen op de junior site. Het leuke van een aantal van deze merken is dat het ondergoed ook in de volwassen maat verkrijgbaar is, dus vader en zoon kunnen hetzelfde motief ondergoed aan.

Trefwoorden: Aussiebum, Boxers, Boxershort, Brief, Calvinklein, Frankdandy, Heren, Ilovedries, Mundounico, Onderbroek, Ondergoed, Ondermode, Punto Blanco, Slips, Sloggi, Sloggimen, Strings, Underwear,