Verloskundigen Praktijk Almelo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Adriaen Brouwerstraat 6 , 7606 AM Almelo, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Verloskundigen Praktijk Almelo

Verloskundigenpraktijk Almelo: Als je op zoek bent naar een verloskundige in Almelo en ook wanneer je net buiten Almelo woont, ben je hier op het juiste adres. Wij hebben een praktijk met 8 verloskundigen, die werken in 2 teams. Voor de zwangere en haar partner betekent dit dat ze door 4 verloskundigen (team1 of team2) worden begeleid.

Wanneer de zwangerschapstest positief is, kun je bij een zwangerschapsduur van ca. 6 weken een afspraak bij ons maken voor de eerste controle. Voor het maken van de afspraak zijn we van maandag t/m donderdag tussen 9-12 en tussen 13.30-15.00 uur te bereiken via 0546-532004, voor dringende zaken en of bevallingen zijn we 24 uur per dag bereikbaar.
De eerste afspraak vindt plaats bij een zwangerschapsduur van ongeveer 8 weken, er wordt dan o.a. een echo gemaakt op de praktijk. Ook bij de volgende afspraak bij een zwangerschapsduur van 11-12 weken, wordt er wederom een echo gemaakt op de praktijk.
Je kunt bij ons verder terecht voor vervolgcontroles, zwangerschapsbegeleiding, leefstijl-adviezen, zwangerschapscursus en -voorlichting, adviezen over borstvoeding, de bevalling en kraamzorg.

Volg ons ook op Facebook!!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Verloskundigen-Praktijk-De-Ijssel/464305940272339

Categorieën: Obstetricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Almelo Overijssel

Is Verloskundigen Praktijk Almelo in Adriaen Brouwerstraat 6, Almelo Overijssel 7606 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kraamzorg diensten in Almelo Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Almelo Kraamzorg per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Almelo Overijssel, 7606 AM, Nederland

 • Der Beheer

  Stadionlaan 1 A Almelo Overijssel 7606 JZ

 • Carodeco

  Jan van Galenstraat 2 Almelo Overijssel 7603 VT

 • Twai Sign

  Twentepoort West 51b Almelo Overijssel 7606 RD

 • Pemstar

  Lelyweg 1 Almelo Overijssel 7602 EA

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226626]