Praktijk Balkbrug Paramedisch Centrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoogeveenseweg 3 A , 7707 CG Balkbrug, Overijssel
Hardenberg, Overijssels Vechtdal

E-mail

Over Praktijk Balkbrug Paramedisch Centrum

Gerrit Reinders begon in 1976 als fysiotherapeut. Van 1976 tot 1977 vervulde hij de militaire dienstplicht als fysiotherapeut in het Militair Revalidatie Centrum te Doorn.

Van 1977-1980 werd de 3 jarige opleiding manuele-therapie gevolgd, geinitieerd door wijlen G.v.d.Bijl D.O senior te Utrecht volgens het "systeem van der Bijl". Dit wordt tegenwoordig de eggshell methode genoemd, duidend op de zachtheid van de behandeling.

Naast de verschillende na-en bijscholingsactiviteiten volgde hij van 1981-1983 in Rotterdam de 2 jarige opleiding "Haptonomie en Kinesionomie".

Na het volgen van de 5 jarige opleiding osteoapthie aan de IAO te Gent en Tiel, behaalde hij het certificaat bevoegdheid osteopathie. Een jaar later na het schrijven van de thesis "De Integratie van Hypothesen en Rationalis bij Vesica urinaria insufficientie in de Klinische Osteopathie" verkreeg hij de erkenning als osteopaat met het diploma osteopathie. D.O.

Speciaal interesse gebied:
Osteopathische behandeling bij mensen met de ziekte van Parkinson,volgens de visie en inzichten van Janes Walton Hadlock.(zie www.pdrecovery.org)

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

15-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk Balkbrug Paramedisch Centrum in Hoogeveenseweg 3 A, Balkbrug Overijssel 7707 CG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Balkbrug Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Balkbrug Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Balkbrug Overijssel, 7707 CG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826529]