Acupunctuur Buqi Nollen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Alferinklaan 59 , 7437 DD Bathmen, Overijssel
Deventer, Salland

E-mail

Over Acupunctuur Buqi Nollen

De praktijk Acupunctuur Buqi Nollen (Bathmen ,gemeente Deventer) is een eenmanspraktijk sinds 1993 .
Ik ben Jos Nollen, acupuncturist, fysiotherapeut- en buqi- therapeut en lid van de NVA.(Nederlandse vereniging voor acupunctuur). Tijdens behandelingen en in het dagelijks leven staan bewegen ,gezondheid en welzijn centraal. Herstel stimuleren, preventie, inzicht geven in een ontspannen en plezierige omgeving is mijn handelwijze. De praktijk te Bathmen is gemakkelijk te bereiken ook met het openbaar vervoer ;parkeergelegenheid is aanwezig voor mensen uit de regio Salland, Deventer, Colmschate, Lettele, Holten, Heeten,Lochem en Raalte.
Als ervaren acupuncturist ben ik vooral geïnteresseerd in chronische klachten zowel lichamelijk als geestelijk.
Oosterse en westerse kennis zijn geïntegreerd in de behandeling. Ook wordt aandacht gegeven aan wat u zelf kan doen om uw herstel te bevorderen . Met betrekking tot bewegen kunt u kennis maken met Taijiwuxigong oefeningen.
Andere indicaties waarvoor u goed terecht kunt zijn: pijnklachten i.h.a. van hoofd,rug, schouders, bewegingsapparaat. longklachten,onrust, emotionele klachten, onduidelijke klachten. Elke klacht waarbij het herstel traag verloopt.
Mijn visie is het stimuleren van het gebruik van de oosterse geneeskunst opdat het een onderdeel wordt van onze reguliere gezondheidszorg. Samenwerking met gezondheidswerkers wordt dan ook op prijs gesteld.

Voorlichting over acupunctuur ,buqi en taijiwuxigong wordt tijdens de inloopspreekuren gratis gegeven ,opdat u kan beslissen of het bij u past bij uw herstel of preventie van uw gezondheid en welbevinden.
De tijden waarop de inloopspreekuren zijn vindt u op de website www.acupunctuur-nollen.nl

Kenmerken van de behandeling zijn professioneel, persoonlijk, rustig en ontspannen.
Ten einde meer controle te krijgen over uw gezondheid geef ik cursusgerichte Taijiwuxigong oefenavonden bij een minimale bezetting van 4 deelnemers.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr, Zo
-
Di
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Acupunctuur-Buqi-Nollen-683922734952517/

Categorieën: Acupuncture

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Acupunctuur Buqi Nollen in Alferinklaan 59, Bathmen Overijssel 7437 DD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Bathmen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bathmen Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bathmen Overijssel, 7437 DD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826329]