Feesten & Partijen Binnenmars-Veenlust

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kanaalweg-West 78 , 7691 CB Bergentheim, Overijssel
Hardenberg, Overijssels Vechtdal

E-mail

Over Feesten & Partijen Binnenmars-Veenlust

Veenlust in Bergentheim is al meer dan 25 jaar een begrip als het gaat om gezelligheid. Bij ons bedrijf, gelegen aan het Overijssels kanaal, zijn de mogelijkheden onbeperkt, bij ons is (bijna) alles mogelijk. U bent welkom voor bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten, buurt- en verenigingsfeesten en kegelarrangementen.

Wij hebben verschillende zalen die voor elke festiviteit een oplossing bieden en ideaal zijn te combineren. Tevens biedt Veenlust u een gezellig café, een restaurant met een geweldige keuken en natuurlijk snackbar de Plaza voor de lekkere trek. Ons terras is een gezellige plek om even neer te strijken. Onze gratis parkeerplaats biedt plaats aan 150 auto's.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bergentheim Overijssel

Is Feesten & Partijen Binnenmars-Veenlust in Kanaalweg-West 78, Bergentheim Overijssel 7691 CB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bergentheim Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergentheim Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergentheim Overijssel, 7691 CB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229306]