A & M Taxiservice

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kamperfoeliestraat 27 , 7621 VT Borne, Overijssel

E-mail

Over A & M TaxiserviceA & M Taxiservice, opgericht in april 2007, is een jonge onderneming die zich wil onderscheiden op het gebied van service. Wij maken gebruik van de veiligste en meeste comfortabele auto's op het moment. Onze chauffeurs herkent u aan onze bedrijfskleding en zullen op elk moment van de dag voor u klaar staan.

A & M Taxiservice is een bedrijf dat zich specialiseert op het gebied van Directie, vertegenwoordigers en jubilarissen. Dit pakket kunnen wij tegen speciale prijzen aanbieden.

* Taxi vervoer van station (Hotel) naar uw bedrijf.
* Van uw bedrijf naar de luchthaven.
* Jubilaris van huis naar zaal en retour.
* Mogelijkheid tot gebruik van laptop in de auto's.

Dit alles zal zeer discreet door onze chauffeurs voor u worden verzorgd.
Voor uw taxi naar het vliegveld bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden vervoer tegen een goedkope vaste prijs. Bij ons staat de prijs voor een taxivervoer naar een vliegveld van te voren al vast en kunt u makkelijk en voordelig een Airport Service bestellen voor uw taxi naar het vliegveld. Wij bieden een goedkope Airport Service naar of van het vliegveld vanuit heel Nederland.
Wij bieden diverse vormen van Airport Service vervoer aan. U kunt een keuze maken uit de standaard Airport Service taxi of een van de Airport Service taxi busjes, omdat u met meerdere personen en/of veel bagage een taxibusje naar het vliegveld wilt, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze Airport Service is uw betrouwbare taxivervoerder door heel Nederland voor een lage vaste prijs. Voor een goedkope taxi of uw taxibus naar het vliegveld bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor het zakelijke vervoer is de taxi naar het vliegveld uitstekend geregeld. Wij bieden de mogelijkheid om u per luxe taxi naar of van het vliegveld te brengen tegen een voordelige vaste prijs. Ook Airport Service taxibusjes kunnen zakelijk worden ingezet.
Onze taxi tarieven zijn zeer concurrerend voor taxivervoer.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/AmTaxiservice
Twitter: https://twitter.com/am

Categorieën: Taxis

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is A & M Taxiservice in Kamperfoeliestraat 27, Borne Overijssel 7621 VT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Borne Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Borne Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Borne Overijssel, 7621 VT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827085]