Halfen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oostermaat 3 , 7623 CS Borne, Overijssel

E-mail

Over Halfen BV

Met meer dan 1.100 werknemers in 15 landen en meer dan 20.000 producten is HALFEN één van de meest succesvolle leveranciers voor betonverankering-, gevelbevestiging- en montagetechniek.
Wij bieden onze klanten hoogwaardige producten voor de prefab-bouw, woningbouw, utiliteitsbouw en voor de infrastructurele bouw.

Onze merken "HALFEN", "DEHA", "DEMU" en "FRIMEDA" behoren tot de marktleiders. Wij willen deze positie behouden en internationaal uitbreiden.

Het bedrijf is in 1929 opgericht, met als doel klantgerichte, innovatieve en economische oplossingen aan te bieden. Wij doen dit met volle overtuiging, bekwaamheid, nieuwste technologie, kwaliteit en veiligheid. HALFEN innovaties waren en zijn nog steeds revolutionair voor de gehele branche.

Ook in de toekomst willen wij vooruitgang boeken door te blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling, in samenwerking met universiteiten.

De hoge eisen die wij ons zelf opleggen weerspiegelen zich op onze medewerkers en leveranciers. Op alle vlakken is ons handelen gestoeld op vertrouwen, respect en betrouwbaarheid. Wij willen een langdurige wereldwijde groei realiseren en dat bereiken wij alleen door consequent kostenmanagement, economisch denken en niet in de laatste plaats door bevestiging van het in ons gestelde vertrouwen..

Structuur van HALFEN

Tegenwoordig is HALFEN een internationale onderneming met een omzet van meer dan 170 miljoen Euro. Wij produceren onze producten in twee fabrieken in Duitsland (Langenfeld en Artern/Thüringen), in Nederland en in Polen.
Hierdoor worden de stuk-loonkosten optimaal verdeeld, afhankelijk van het soort artikel en de wijze van produceren. In 15 landen, ondersteunen wij onze klanten met lokale HALFEN vestigingen. Dankzij de steun van deze vestigingen worden onze producten in meer dan 35 landen verkocht.

Wij weten dat ons succes elke dag opnieuw verdiend moet worden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building Supplies & Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Halfen BV in Oostermaat 3, Borne Overijssel 7623 CS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Borne Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Borne Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Borne Overijssel, 7623 CS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3725119]