JEMAKO Debby van de Logt

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Groene Juffer 4 , 7623 KE Borne, Overijssel

E-mail

Over JEMAKO Debby van de Logt

Mijn naam is Debby van de Logt, woon in Borne samen met mijn man en twee kinderen en ben sinds 5 jaar zelfstandig JEMAKO distributiepartner..

Ik geef thuispresentaties over de producten van JEMAKO. Hierbij kunt u kennis maken met alle producten die we in het assortiment hebben.

Het meest bekende: De ramen lappen, snel en streeploos met 2 doeken. Met alleen water, geen reingingsmiddelen. Het kan echt! En zo zijn er nog veel meer geweldige producten!

JEMAKO is HÈT product voor het makkelijk, snel en uitstekend reinigen in en om het huis. Mooie, milieuvriendelijke en effectieve producten, waarmee het schoonmaken makkelijker gaat en weer leuk wordt!
Tevens hebben wij een lijn voor de Auto & Mobiel waar u versteld van zult staan en een hoogwaardige lichaamsverzorgingslijn: de Time-Out-module.

Wilt u meer informatie over de producten, testen van producten, het bestellen van producten of het afspreken van een thuispresentatie? Neem vrijblijvend contact met mij op!

Daarnaast hebben we 4x per jaar een actiefolder met aanbiedingen van onze producten. Wilt u op de hoogte gehouden worden over de aanbiedingen, geef me dan uw mailadres door. Dan stuur ik u bij iedere actie een mail.

Bent u op zoek naar een leuke en afwisselende baan of bijbaan, die goed is te combineren met uw gezinsleven en waarbij u zelf uw agenda bepaald? Ik help u graag met het begeleiden en opstarten van uw eigen bedrijf. Maak gewoon een afspraak met mij waarin we vrijblijvend de mogelijkheden met JEMAKO voor u doornemen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/jemakodebby/

Categorieën: Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is JEMAKO Debby van de Logt in Groene Juffer 4, Borne Overijssel 7623 KE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Borne Overijssel, 7623 KE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817367]