JEMAKO Debby van de Logt

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Groene Juffer 4 , 7623 KE Borne, Overijssel

E-mail

Over JEMAKO Debby van de Logt

Mijn naam is Debby van de Logt en ben sinds 5,5 jaar zelfstandig JEMAKO distributiepartner.

JEMAKO is HÈT product voor het makkelijk, snel en uitstekend reinigen in en om het huis. Mooie, milieuvriendelijke en effectieve producten, waarmee het schoonmaken makkelijker gaat en weer leuk wordt! Onze topper: De ramen lappen, snel en streeploos met 2 doeken. Met alleen water, geen reingingsmiddelen. Het kan echt! En zo zijn er nog veel meer geweldige producten!

Voor alle gebieden in huis zoals: BADKAMER - RAAM - KEUKEN - WONEN - VLOER
Tevens hebben wij een lijn voor de AUTO & MOBIEL waar u versteld van zult staan en een hoogwaardige lichaamsverzorgingslijn: TIMEOUT. Alle producten zijn te vinden op mijn site met webshop: WWW.MAKKELIJKSCHOON.NL

Wilt u meer informatie over de producten, testen van producten, het bestellen van producten of het afspreken van een thuispresentatie? Neem vrijblijvend contact met mij op! LEVERING IS ALTIJD GRATIS!!!

Verder is er 4x per jaar een actiefolder met aanbiedingen van onze producten. Deze kunt u ook bekijken op www.makkelijkschoon.nl

Bent u op zoek naar een leuke en afwisselende baan of bijbaan, die goed is te combineren met uw gezinsleven en waarbij u zelf uw agenda bepaald? Ik help u graag met het begeleiden en opstarten van uw eigen bedrijf. Maak gewoon een afspraak met mij waarin ik vrijblijvend de mogelijkheden met JEMAKO voor u doorneem.

Hartelijke groeten,
Debby van de Logt
Zelfstandig JEMAKO distributiepartner

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/jemakodebby/

Categorieën: Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Borne Overijssel

Is JEMAKO Debby van de Logt in Groene Juffer 4, Borne Overijssel 7623 KE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Borne Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Borne Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Borne Overijssel, 7623 KE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227740]