Kinderfysiotherapie Borne-Delden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Fleminghof 6 , 7622 MB Borne,

E-mail

Over Kinderfysiotherapie Borne-Delden

Het team bestaat uit Ali van Dragt en Marjolein Boensma.
De praktijk heeft een vestiging in Borne en in Delden (De Eiken 7a 7491 HP Delden). In de praktijk in Delden is op dit moment echter alleen behandeling mogelijk op de woensdag. We hebben GEEN wachtlijst.

AANMELDEN
Voor het maken van een afspraak graag MAILEN of BELLEN.

EXTRA INFORMATIE
De praktijk is direct toegankelijk (zonder verwijzing van een arts) of met een verwijzing van huisarts, jeugdarts of specialist. Voor behandelingen aan huis is in ieder geval een verwijzing nodig!
Indien u zonder verwijzing komt vindt er eerst een korte screening plaats. De huisarts ontvangt hiervan een verslagje. Voorwaarde is wel dat u hiervoor toestemming geeft.Bij de eerste afspraak altijd een IDENTIETEITSBEWIJS van uw kind meenemen.

VERGOEDING KINDERFYSIOTHERAPIE
Kinderfysiotherapie wordt bij directe toegankelijkheid in ieder geval vergoed voor 9 zittingen. Daarna is een verwijzing nodig.
Bij verwijzing door een arts vindt vergoeding plaats voor 18 zittingen (9 + 9). Daarna bent u afhankelijk van uw aanvullende verzekering.
Bij chronische indicaties volgens de lijst Borst gelden andere (vaak meer uitgebreide) vergoedingen.

WERKWIJZE
Na aanmelding vindt altijd eerst een kinderfysiotherapeutisch onderzoek plaats. Voorafgaand ontvangt u meestal een oudervragenlijst.Dan vindt een intakegesprek plaats. Vervolgens worden testen en aanvullend onderzoek gedaan. De bevindingen van het onderzoek en het eventuele behandelplan worden met u besproken.Een verslag gaat naar de verwijzer en huisarts. De behandeling kan direct na het onderzoek starten.

SAMENWERKING
Ons kinderteam heeft de naam Kindertherapeuten Borne.Hierin werken kinderfysiotherapie, logopedie en ergotherapie samen.Deze samenwerking biedt een meerwaarde voor de te behalen resultaten. Maar al te vaak komt het voor dat naast (senso-'motorische problemen ook logopedische of andere problemen aanwezig zijn.

Kaart

Openingstijden

Ma, Wo, Vr
-
Di, Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Borne

Is Kinderfysiotherapie Borne-Delden in Fleminghof 6, Borne 7622 MB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Borne beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Borne Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826372]