Makelaars Prisma ERA

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grotestraat 252 , 7622 GW Borne, Overijssel

E-mail

Over Makelaars Prisma ERA

Prisma ERA Makelaars is lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars én ERA-makelaar met haar unieke middelen voor verkoop.

Met ons ben je zeker van een betrouwbare relatie, kennis van zaken, gebruik van onderling uitwisselingssysteem en toegang tot verschillende marketinginstrumenten.

Prisma ERA Makelaars: een enthousiast en deskundig team waarbij resultaat en persoonlijke begeleiding voorop staat!

Bij Prisma ERA Makelaars vind je een schat aan kennis en ervaring en heb je altijd direct en persoonlijk contact met je eigen makelaar. Een grotere organisatie betekent een groter bereik voor je huis in de verkoop. En een groter bereik om voor jou een passend huis te vinden. Tegelijkertijd blijft je contact bij ons lekker snel en persoonlijk, dankzij de kleine kantoren in Hengelo/Enschede, Borne en Delden.

Eigen styliste en bijscholing om u beter te helpen!
Je weet bij Prisma ERA Makelaars ook zeker dat we up-to-date kennis gebruiken om je te helpen. Zowel ons makelaarsteam als de binnendienstmensen gaan namelijk elk jaar terug naar de schoolbanken. Daar leren we onder meer over de nieuwste vormen van makelaardij. Zo ontdekten we de voordelen van een verkoopstyliste. Ook die staat dus voor jou klaar bij Prisma ERA Makelaars. Voor de verkoop tovert zij je huis om in een thuis voor de buitenwereld.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Makelaars Prisma ERA in Grotestraat 252, Borne Overijssel 7622 GW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Borne Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Borne Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Borne Overijssel, 7622 GW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228884]