Liedenbaum Café Restaurant

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tusveld 95 , 7627 NW Bornerbroek, Overijssel
Almelo, Twente

E-mail

Over Liedenbaum Café Restaurant

Ons bedrijf is in 1938 door de familie overgenomen. Het was in die tijd een theehuisje dat omgebouwd werd tot café en dansgelegenheid. Later is het bedrijf uitgebouwd met een zaal, welke de mogelijkheid biedt voor het verzorgen van feesten en partijen. In 2003 is de voorkant van het pand omgebouwd in een serre-restaurant, dat uitzicht biedt op de natuur en waarin u sfeervol kunt genieten van een hapje en een drankje.

Ons serre-restaurant is sfeervol en rustiek ingericht. U kunt hier terecht voor diverse versnaperingen en een kleine snack. Uiteraard kunt u hier ook genieten van een à la carte diner of een maaltijd van de kleine kaart, met z'n tweeën of met een gezelschap.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Za
-
Wo
Gesloten
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bornerbroek Overijssel

Is Liedenbaum Café Restaurant in Tusveld 95, Bornerbroek Overijssel 7627 NW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Bornerbroek Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bornerbroek Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bornerbroek Overijssel, 7627 NW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3676950]