Dierenartsen Sterkliniek Deventer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Smeenkhof 12 , 7429 AX Colmschate, Overijssel
Deventer, Salland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Dierenartsen Sterkliniek Deventer

Spreekuur volgens afspraak.
Dierenkliniek Deventer werkt volgens afspraak. Afspraken kunt u maken wanneer het u uitkomt. Afspraken kunt u telefonisch maken. Hierbij hebt u de mogelijkheid om aan te geven of u voorkeur hebt voor behandeling door een bepaalde dierenarts. Wanneer u belt om een afspraak te maken, kunt u vrijwel altijd nog op dezelfde dag terecht bij een van onze dierenartsen.

Tijdens openingstijden kunt u bellen om een afspraak te maken. Het is van maandag tot en met donderdag mogelijk om een afspraak te maken in de avonduren. Onderstaand een overzicht van de openingstijden en telefoonnummers van iedere locatie. U kunt ook via het telefoonnummer 0570 - 653000 voor iedere gewenste locatie een afspraak maken.

Bent u nog geen klant?
Bent u nog geen klant bij Dierenkliniek Deventer? U kunt zich eenvoudig via de website aanmelden als nieuwe klant bij Dierenkliniek Deventer. Wanneer u zich via de website aanmeld als nieuwe klant ontvangt u € 7,50 korting! Bezoek hiervoor de aanmeldpagina "aanmelden als nieuwe klant".
Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week, bereikbaar via het telefoonnummer 0570 - 653000.

Van sommige zaken is zondermeer duidelijk dat snel ingrijpen gewenst is. Van andere is dat minder duidelijk. Telefonisch overleg is dan ook altijd mogelijk en verstandig. Omdat het niet altijd mogelijk is een spoedgeval te behandelen op de plaats waar u gewoonlijk komt, zult u de behandelingslocatie te horen krijgen.

Wij verzorgen altijd zelf al onze diensten. U wordt voor spoedgevallen dus altijd geholpen door één van de dierenartsen van Dierenkliniek Deventer.
Sterkliniek dierenartsen gecertificeerd.
Sterkliniek dierenartsen heeft de onderlinge samenwerking en het streven naar verbeteren laten toetsen aan de kwaliteitsvereisten van de ISO 9001 standaarden.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Colmschate Overijssel

Is Dierenartsen Sterkliniek Deventer in Smeenkhof 12, Colmschate Overijssel 7429 AX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gedragstherapie diensten in Colmschate Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Colmschate Gedragstherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Colmschate Overijssel, 7429 AX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820719]