Hoveniersbedrijf De Colm

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Holterweg 95 A , 7429 AE Colmschate, Overijssel
Deventer, Salland

E-mail

Over Hoveniersbedrijf De Colm

Welkom bij Hoveniersbedrijf De Colm

Het adres voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

De tuin is in de visie van hoveniersbedrijf de Colm een verlengstuk van het huis en interieur. Naast de invulling van de ruimte en de grote lijnen zijn er nog vele details die voor een juiste afwerking en aankleding zorgen. De kleur van de beplanting of de verharding, maar ook de verlichting bijvoorbeeld. Uiteraard kan hoveniersbedrijf De Colm hierover adviseren en alle benodigde tuinartikelen leveren.

Een strakke onderhoudsarme tuin is erg populair, maar er zijn vele soorten tuinen mogelijk. Ook voor onderhoud, kan men bij De Colm terecht. Een opknapbeurt voor uw tuin of een onderhoudscontract voor het snoeien en schoffelen van een bedrijfs- tot stadstuin behoort bij De Colm tot de mogelijkheden. Informeer vrijblijvend wat hoveniersbedrijf de Colm voor u kan betekenen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoveniersbedrijf De Colm in Holterweg 95 A, Colmschate Overijssel 7429 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Colmschate Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Colmschate Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Colmschate Overijssel, 7429 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3714714]